Prev
Next

Casa de avocatură română, independentă, Dehelean & Dehelean are resursele umane, experienţa şi competenţa de a vă asista în orice probleme legale în domeniul dreptului comercial, civil şi financiar-fiscal.

Casa de avocatură română Dehelean & Dehelean furnizează avocaţi români de top care deservesc o clientelă internaţională.

Dehelean & Dehelean

Casa de avocatură Dehelean & Dehelean a fost fondată în anul 2014 si reprezinta concretizarea experintei acumulate de catre cei doi asociaţi fondatori. Dehelean & Dehelean este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori atat între avocaţii ei cat şi între aceştia şi clienţi. Obiectivul acesteia este de a aduce un aport substanţial la efortul clienţilor săi de dezvoltare şi consolidare a afacerilor şi de protejare a drepturilor şi intereselor legitime.

Mai Multe

Competentele Noastre

Drept Civil85%
Dreptul Muncii95%
Drept Financiar & Bancar98%
Drept Comercial & Societar95%

Despre Noi

Casa de avocatură română, independentă, Dehelean & Dehelean are resursele umane, experienţa şi competenţa de a vă asista în orice probleme legale în domeniul dreptului comercial, civil şi financiar-fiscal. Casa de avocatură română Dehelean & Dehelean furnizează avocaţi români de top care deservesc o clientelă internaţională.

Mai Multe

Parteneri

Echipa de avocaţi Dehelean & Dehelean oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice clienţilor multinaţionali şi locali.

Anca Dehelean & Marius Dehelean

Anca Dehelean este în prezent Avocat Partener în cadrul Dehelean & Dehelean şi are o impresionantă experienţă în domeniul dreptului administrativ-fiscal, dreptului muncii, dreptului asigurărilor, dreptului concurenţei şi a dreptului distribuţiei, acordând asistenţă juridică mai multor corporaţii naţionale şi internaţionale cu privire la diverse aspecte juridice, dar de asemenea şi angajaţilor.

Marius Dehelean este în prezent Avocat Coordonator în cadrul Dehelean & Dehelean şi are o impresionantă experienţă în domeniul dreptului societăţilor comerciale, coordonând diferite proiecte de fuziuni şi achiziţii, precum şi restructurări, înmatriculări de noi societăţi, reorganizări şi încetări de activitate în România. Experienţa sa acoperă consultanţă juridică pe parcursul şi după finalizarea cu succes a proiectelor.

Mai Multe

 

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este de a furniza o consultanta dincolo de asteptari, de a construi parteneriate de durata si de a produce o schimbare semnificativa in viata oamenilor.

 

Viziunea Noastra

Viziunea noastra este aceea de a le furniza clientilor nostri sfaturi juridice competente intr-o maniera eficienta si prompta. Tratam fiecare problema cu responsabilitate si empatie, intocmai precum ne-am reprezenta pe noi insine.

 

Valorile Fondatoare

Dehelean & Dehelean se distinge fata de alte companii care pretind ca livreaza servicii dincolo de asteptari, prin interactiunile noastre cu clientii si comunitatea precum si prin acelea dintre noi, si prin valorile de baza care constituie fundatia culturii noastre.

 

Abordarea Noastra

Fiecare client cu care lucram are probleme, obiective si scopuri individuale. Asadar, modul in care conlucram va varia in functie de situatia fiecarui client in parte.

 

Blog

22 Mar
3601
Marius Dehelean

Problema la care facem referire o constituie tratamentul fiscal al transferului unei universalităţi de bunuri de la o societate la o altă societate potrivit legislaţiei fiscale române. Astfel, cu titlu de exemplu, societatea A doreşte să achiziţioneze de la societatea B activele acesteia din urmă. Se pune întrebarea dacă o astfel de operaţiune este considerată ca fiind o “livrare de bunuri” generatoare a obligaţiei de plată a TVA-ului în sarcina achizitorului activelor, sau din contră, această

22 Mar
5104
Marius Dehelean

Acest subiect prezintă o mare relevanţă, în special în materia accesiunii, respectiv în ipoteza în care o persoană construieşte un parc fotovoltaic pe terenul altei persoane, fără a avea un drept de superficie acordat de către proprietarul terenului.

Considerăm că panourile fotovoltaice sunt considerate potrivit legii române ca fiind bunuri imobile, putând fi clasificate ca fiind lucrări autonome cu caracter durabil, pentru următoarele argumente:

Conform Ordinului nr. 700 din 2014 emis de

Localizare Sediu

Date de Contact

  • iconOradea: Str. Vasile Alecsandri, nr. 1, ap. 8, Jud. Bihor, România
  • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • icon +40 743 181 737 / +40 742 091 636
  • iconLuni - Vineri: 9AM - 18PM
    Sambata - Duminica: Inchis